medicin för öroninfektioner http://sverigepiller.com/ större sjöar psykisk hälsa
Eindejaarsgroet Vlastuin

Eindejaarsgroet Vlastuin

Lees verder
Interessant congres 'automatisering in de supply chain'

Grote, zware ERP systemen worden in veel gevallen gebruikt door de grotere bedrijven die de mogelijkheden hebben hun infrastructuur en bedrijfsvoering hier geheel op af te stemmen. Binnen het MKB zijn echter óók de nodige optimalisaties en besparingen te behalen in de totale supply chain. Vlastuin Group maakt hiervoor gebruik van Cordys Process Factory en informeerde op 18 juni zowel haar toeleveranciers als haar klanten over de mogelijkheden. Tevens werd daar een live demonstratie gegeven van de eerste bedrijfskoppeling.

Lees verder
Vlastuin Group opent nieuwbouw

Vlastuin Group opent nieuwe pand.

KESTEREN – Op industrieterrein Panhuis in Kesteren opende burgemeester Kees Veerhoek donderdagmiddag een nieuwe productielocatie van de Vlastuin Group. Met het in gebruik nemen van dit nieuwe pand, integreert de metaaltoeleverancier vier verschillende bedrijfslocaties op één locatie.

Lees verder
Nieuw stuursysteem toegepast op BD City Dolly

Burgers en D-TEC tonen nieuwe variant BD City Dolly. Op de open dagen van Burgers Carrosserie in Aalsmeer zal vrijdag 28 en zaterdag 29 mei een nieuwe variant te zien zijn van de Burgers / D-TEC BD City Dolly. Na alle LZV-varianten voor distributievervoer die al op de markt zijn gebracht is dit iets geheel nieuws. De D-TEC dolly is namelijk voorzien van slechts één as, en dat bespaart gewicht en brandstof.

Lees verder
Nieuw Hurco bewerkingscentrum voor Vlastuin

Vlastuin Group blijft investeren - KESTEREN - In crisistijd gaan de investeringen en ontwikkelingen gewoon door bij Vlastuin Group in Kesteren. Zo neemt de metaaltoeleverancier deze week een nieuw Hurco-bewerkingscentrum met palletwisselsysteem in gebruik.

Lees verder

<< Vorige pagina

6-10 van de 16

Volgende pagina >>